Verdensledende vannskjæring

Kontakt oss

Avansert teknologi for presisjon og kvalitet i hvert kutt

Precise Cut er en norsk importør og distributør av OMAX Waterjets, som er en av verdens ledende produsenter av utstyr til vannskjæring. Vi er etablert for å kunne gi OMAX sine norske kunder tett oppfølging på salg, service og vedlikehold. Vi samarbeider tett med Sveriges distributør, Hydrocut AB, og har både servicefolk og bra med slitedeler til alle våre maskiner her i Skandinavia.

VI LEVERER FØLGENDE OMAX PRODUKTGRUPPER:

Maksimal kapasitet og kompatibel med det meste av tilbehør

OMAX produserer vannskjærebord med imponerende presisjon

Hyppige oppgraderinger

Vi oppdaterer kontinuerlig vår programvare og maskinvare. Disse hyppige oppgraderingene sikrer at system kan utvikle seg i takt med teknologien, slik at du får den beste avkastningen på investeringen.

FLEKSIBLE MASKINER

En vannskjærer utnytter en høytrykksstrøm av vann for å erodere en smal linje i materialet. For å kutte et bredere spekter av materialer fra verktøystål og titan til skum, tilsettes et granulært slipemiddel til vannet, noe som øker skjærekraften.

HØY ALLSIDIGHET

Skjæresand tilsettes ved dysen, noe som gjør det enkelt å bytte mellom kun vann og abrasiv vannskjæring. Denne fleksibiliteten øker kraftig allsidigheten til en vanntrykksmaskin, da det lett kan byttes mellom å skjære tynne materialer som for eksempel skumpakninger til 150 mm titandetaljer iløpet av ett øyeblikk.